Bestilling af

'HjerneGymnastik for kvikke hunde' (CD/NAm.)


Du er ved at forberede en bestilling af Mogens Eliasen's e-bog 'HjerneGymnastik for kvikke hunde' (ca. 475 sider, 6 filer i PDF format, 5.7 MB ialt), som er en dansk oversættelse af "BrainWork for Smart Dogs".

Levering: 6 PDF filer på en CD - sendt "Priority" indenfor Nordamerika.

Tid: 5-7 hverdage.

Prisen er $40.93 (US dollars) - få prisen i DKR her

Læs venligst dette, før du bekræfter din ordre:

Det du ser i rammen ovenfor er hvad vores automatiske betalingssystem vil ekspedere, når du klikker på PayPal-knappen nedenfor.

Informationen på dit kreditkort vil ikke blive set at et eneste menneskeligt øje! Al information bliver cryptograferet. Det betyder også, at vi heller ikke vil få nogensomhelst information om dig eller dit kreditkort - vi får kun dit navn plus en bekræftelse på, at betalingen er gået igennem....

Du behøver derfor ikke at være nervøs for, at der skal være nogen, der vil lave fup og svindel med dit kreditkort. Når du betaler via PayPal, er transaktionen i realiteten betydeligt mere sikker, end når du bruger dit kreditkort fysisk!

Når din betaling bliver konfirmeret af vores betalingsformidler (=PayPal), vil du blive ledt til en side hvor der er et link, der siger RETURN TO MERCHANT. Klik venligst på det link, så du kommer tilbage til vores danske sider igen, så vi kan færdiggøre handelen! (Selvfølgelig kan og vil vi stadig hjælpe dig hvis du glemmer det - det er blot extra ulejlighed for både dig og os. At lukke din browser før du har klikket på det link er det samme som at forlade supermarkedet efter at have betalt for varene - uden at tage varerne med!)

Paypals sikrede, kryptograferede sider kommer teknisk som pop-up sider på vores domain. Siderne er godt nok på engelsk, men de er rimeligt simple at forstå med blot et minimum af skole-engelsk, da det mest er et spørgsmål om at videregive dine personlige kreditkortoplysninger i de formularer, du bliver ledt til.

Alternativt kan du betale via en bankoverførsel til Den Danske Bank. Det tager længere tid og koster lidt mere, fordi det er en manuel ekspedition, men hvis du ikke har et kreditkort, du kan bruge on-line, så er det en mulighed, du er velkommen til at benytte istedet.

Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, så print denne side ud, så du har alle de nødvendige informationer ved hånden. Du sender os så en kopi af din kvittering fra banken og vedlægger oplysning om dig selv og helt præcist, hvad du bestiller, så vi kan ekspedere din ordre korrekt.


Det hurtigste, nemmeste, og billigste er at
trykke på PayPal logoet lige herunder:
Du kan betale med alle slags kreditkort,
uanset om du selv har en PayPal konto eller ej!

Advarsel:
Du får en blank side, hvis din browser blokerer pop-ups!


Hvis du har problemer med PayPal, så send os en e-mail på og forklar os hvad problemet er, og hvad det er du forsøger at bestille, så vi kan hjælpe dig.

Du er også velkommen til at ringe direkte til K9joy på vores danske nummer: 36 98 02 98 - men kun i aftentimerne, dansk tid! (Telefonen bliver omstillet til Canada for vores regning, og tidsforskellen er 9 timer...).Dette web site er bragt til dig af

K9joy®
Box 922, Creston, BC, V0B 1G0 Canada
eller Box 641, Porthill, Idaho 83853 USA

Telefon, Canada: +1-403-770-1867
Telefon, Danmark: 36 98 02 98
(Ring venligst kun i aftentimerne, dansk tid
- der er 9 timers tidsforskel)

© Alle rettigheder er forbeholdt Soverenity Enterprises Inc.
Enhver form for kopiering, duplikering, eller distribution
af indholdet af denne webside er forbudt,
medmindre der først er indhentet skriftlig tilladelse fra os.